YRITYSTALO DYNAMO

Täältä saa apua yrityksen käynnistämiseen, toiminnan ylläpitämiseen ja kehittämiseen.

Dynamon tavoitteena on toimia voimakkaasti eteenpäin ja järjestää resursseja alueelliseen elinkeinojen kehittämiseen. Vapaamuotoisen ja joustavan työtapamme kautta olemme alusta lähtien pyrkineet pitämään yhteydenottokynnyksen mahdollisimman matalana yritystoimintaan liittyvissä kysymyksissä.

Ajankohtaista

 

 

Närpes Företagare rf. vill ha förslag på kandidater till Årets Företagarpris 2019 som delas ut av Närpes Stad i början av nästa år. Vi inom företagarföreningen tar emot förslagen och ger sedan prioriterad lista av förslagen till Stadsstyrelsen i Närpes.

Kom med och presentera ditt företags verksamhet och olika arbetsuppgifter för studerande och arbetssökande

Företagarutbildning 13.1-21.2.2020

Utbildningens mål är att ge grundkunskaper i företagande, beredskap till att starta ett företag och ge en realistisk bild av företagarens vardag.

 

Ajankohtaisia hankkeita

 

 

CERM, kiertotalous projektin tavoitteena on luoda tiekartta maakunnan liiketoiminnan kehittämiseksi kohti kestävää yhteiskuntaa. Samalla luodaan visio- ja toimintasuunnitelma siirtymiseen kohti täydellisen kiertotalouden yhteiskuntaa.

Alusta Ruokamaa Pohjanmaalle
Yksi suurimmista yksittäisistä kehitystarpeista yrittäjille mutta myös muille toimijoille on tarve luoda uusia tai laajentaa nykyisiä verkostoja. Kontaktien luominen muihin toimijoihin maakunnan sisällä, kehitysorganisaatioihin, muihin tukiorganisaatioihin ja mielenkiintoisiin toimijoihin maakunnan ulkopuolella koetaan tärkeäksi mutta samalla vaikeaksi.
Kartoittamalla, miltä meidän kulinaarinen seutumme näyttää, voimme myös asettaa sen näkyville ja sijoittua kulinaariselle kartalle osaksi ”The Cool Nordic Cuisine” – ilmiötä.

 

Facebook