Palvelumme

KEHITYSTYÖ

Kaipaavatko yrityksesi toiminta, prosessit tai tuotekehittely muutosta?Tarvitseeko yrityksen johto tai henkilökunta ulkopuolista apua?Kaivataanko yrityksessätaustatietoa ratkaisujen ja ideoiden ymmärtämiseksi tai päätösten pohjaksi?Olisiko yrityksessäsi tai yhteistyössä muiden yritysten kanssa tarvetta aloittaa erillinen hanketyö?

Kuvaile meille yrityksesi tarpeita ja toiveita, jotta voimme etsiä sinulle ratkaisun eri järjestöjen, koulutusyksiköiden, hankekokonaisuuksien ja yksittäisten konsulttien

 

 

NÄRPIÖN ELINKEINOELÄMÄ

Tervetuloa Närpiöön Närpiö tarjoaa monia mahdollisuuksia ja yritysystävällisen ilmapiirin. Kaupungin rikas kulttuuri- ja urheilutarjonta sekä kehittynyt elinkeinoelämä luovat miellyttävän ja inspiroivan elinympäristön. Täällä yrittäjyys on elämäntapa.

Kuinka perustaa oma yritys ja menestyä?Me autamme ja kerromme yrityksen perustamiseen liittyvistä mahdollisuuksista ja haasteista!

Mikäli sinulla on idea ja haluat ”testata” sitä, voit aloittaa ”testaamisen” meillä!

Oman yrittäjyytesi kautta voit itse määrätä tulevaisuudestasi, nähdä omien ajatustesi ja työsikehittyvän kasvavaksi toiminnaksi, joka tarjoaa sinulle henkilökohtaista tyydytystä.

Mikäli sinulla on kysymyksiä, me yritämme löytää vastaukset ja ratkaista haasteesi!Olet aina tervetullut!